Contact

Visitekaartje - Voorkant

[MKFOTOGRAFIE] professionele fotografie in de regio's Den Bosch, Waalwijk, Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom. We richten ons met name op de zakelijke markt (MKB) en zijn gespecialiseerd in:

Professioneel beeldmateriaal met de gewenste uitstraling vraagt om een specialist. Laat daarom uw foto's maken door een vakfotograaf. Voor opdrachten zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar en bereikbaar op +31653967167. Een vrijblijvende prijsopgave vraagt u eenvoudig aan via info@mkfotografie.nl

Postadres: Nieuwe Kerkstraat 31, 4873CB Etten-Leur

Alle foto's op deze website: ©Markus Kamphuis - gebruik van de foto's zonder toestemming is schending van het auteursrecht.

Werkwijze

Een goede briefing is essentieel. Daarin geeft u aan welke wensen u heeft m.b.t. het beeldmateriaal. Op basis van die informatie ontvangt u als opdrachtgever een prijsindicatie. Na goedkeuring van de offerte ga ik voor u aan de slag. 

Bedenk van te voren wat u wilt zien want:

"Hoe beter uw vraag is, des te beter zullen de foto's aansluiten bij uw wensen."

Werkgebied

In principe door heel Nederland maar vooral actief in de regio Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en OosterhoutBreda, Etten-Leur, Roosendaal, Rotterdam en Bergen op Zoom.

Snelheid, creativiteit en flexibiliteit zijn daarbij sleutelwoorden. Zodra we het eens zijn, laat het resultaat nooit lang op zich wachten.

Tarieven (ter indicatie)

De gemaakte foto's zijn door u als opdrachtgever rechtenvrij te gebruiken zodra de complete opdracht is betaald. - Let op: het auteursrecht rust altijd bij de fotograaf tenzij anders is overeengekomen. Naamsvermelding is verplicht en dient als volgt te geschieden: [MKFOTOGRAFIE] of © Markus Kamphuis

[ M K F O T O G R A F I E ]

fotografie & beeldbewerking
Markus Kamphuis

Bel: +31653967167 of mail: info@mkfotografie.nl